Expertiza telefoanelor mobile la Camera de Comerț și Industrie: simplu, comod și rapid

EXPERTIZA TELEFOANELOR MOBILEȘtiați că puteți solicita expertiza telefoanelor mobile la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova: simplu, comod și rapid!?

Rapoartele de expertiză ale CCI a RM sunt documente oficiale, care reflectă opinia independentă și obiectivă a expertului și sunt recunoscute de către alte instituții publice și private la soluționarea reclamațiilor consumătorilor.

Pe parcursul anului 2018, circa 200 de telefoane mobile au fost prezentate experților CCI de către vânzători și cumpărători, pentru efectuarea expertizei.

Totodată, conform datelor publicate recent de Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței pentru anul 2018, cei mai mulți bani au fost restituiți consumatorilor la achiziționarea telefoanelor mobile neconforme (152 mii lei).

Telefoane mobile ce se află în perioada de garanție sunt testate de către experții Camerei pentru a determina starea tehnică a acestora,  constatarea unor defecțiuni, precum și a cauzelor acestora.

CCI a RM este instituția ce efectuiază expertiza diferitor tipuri de mărfuri industriale și alimentare, mijloace de transport, electrocasnice, laptopuri, tablete etc.

Pentru consultație puteți să contactați experții CCI a RM la tel 022 23 87 81/ 23 84 32, email [email protected].

Distribuie acest articol: