Noi perspective pentru serviciile de broker vamal

IMG-6380db83cd0f4f06240bb3756de22dcf-VCirca 30 de specialiști din domeniul vămuirii au discutat astăzi, în regim online, despre dezvoltarea serviciilor de broker vamal în cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM).

Participanții la eveniment au făcut schimb de informații privind situația actuală în cele 9 filiale ale Camerei, care oferă servicii de vămuire în cele mai importante posturi vamale.

Specialiștii au relatat despre aspecte legate de management, logistică, dar și au venit cu mai multe propuneri pentru perfecționarea continuă a activității.

De menționat că CCI, având o practică îndelungată în domeniul operaţiunilor de vămuire, dispune de circa 30 de specialiști calificați, care asigură perfectarea actelor vamale în toate birourile vamale.

CCI pune la dispoziţie întreaga gamă de servicii de vămuire, perfectarea actelor vamale, documente comerciale și de transport internațional. Mai mult, CCI perfectează certificate de origine și carnete ATA pentru exportul temporar de mărfuri.

Serviciile CCI în domeniul brokerajului vamal sunt certificați conform Sistemului de Management al Calității – ISO 9001:2015.

Pentru detalii https://chamber.md/servicii/broker-vamal/  tel. 022 23 88 60 sau 078783002.

Distribuie acest articol: