Standarde în construcții

received_543855403145646Experții CCI a RM au participat la seminarul privind utilizarea standardelor armonizate în construcții. Evenimentul a fost moderat de expertul internațional și s-a referit la standardele Europene din domeniul construcțiilor, în special: condiţiile de introducere pe piaţă a produselor pentru construcţii; criterii de evaluare a performanţelor pentru aceste produse; condiţiile de utilizare a marcajului CE care se aplică pe produse pentru construcții pentru care fabricantul a întocmit o declarație de performanță.

CCI dispune de experți-evaluatori în domeniul materialelor de construcții, care perfectează rapoarte de expertiză și evaluare necesare în activitatea de întreprinzător.

Pentru detalii despre expertiză și evaluarea CCI vă invităm să accesați pagina www.expertiza.chamber.md sau ne contactați la tel. 022 23 84 32.

Atelierul de lucru a fost organizat de Institutul de Standardizare din Moldova și a oferit informații utile pentru specialiști în domeniu, autoritățile publice, companiile de proiectare, precum și producători din domeniul construcțiilor.                                                         received_718483675350027

Distribuie acest articol: