Camera de Comerț și Industrie perfecționează serviciile de evaluare a bunurilor

25 experți-evaluatori din cele 9 filiale ale CCI au participat la sesiune de instruire, desfășurată la Filiala Hîncești a CCI.

Seminarul a avut drept scop perfecționarea cunoștințelor experților-evaluatori, schimb de experiența și bunele practice în domeniul evaluării bunurilor.

În cadrul evenimentului, experți-evaluatori CCI, Dida Manoli și Stanislav Pocitari, au prezentat analiza activității Camerei în domeniul evaluării bunurilor imobile și a mijloacelor de transport. Totodată au fost abordate mai multe aspecte ce țin de implementarea standardelor de evaluare și prezentate recomandări în vederea sporirii calității serviciilor de evaluare oferite de CCI.

Agenții economici și persoane fizice se adresează la CCI pentru evaluarea diferitor bunuri:

  • imobile cu destinație locativă (case de locuit, apartamente);
  • construcții cu destinație comercială, de producere sau industrială, agro-industrială, edificii speciale, construcții nefinalizate;
  • terenuri cu destinație agricolă, terenuri cu destinație de construcție, plantații multianuale;
  • utilaj și echipamente;
  • mijloace de transport, tehnică agricolă, mijloace de telecomunicații și transmisie;
  • întreprinderi în calitate de complexe patrimoniale.

Puteți să solicitați consultanță și alte detalii pe adresa de e-mail [email protected]  sau la nr de tel.: 022 23 84 32, 022 23 81 41. Mai multe detalii sunt accesibile online www.chamber.md și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/expertizacci/

 

Distribuie acest articol: