Experții CCI a RM sunt alături de nevoile producătorilor în perioada de pandemie

pe pag web

În perioada când activitatea de producere și comerț este afectată de pandemie, antreprenorii se pot baza pe asistența experților-evaluatori ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), care sunt și în continuare disponibili pentru a elibera rapoarte de expertiză și evaluare.

Producătorii, importatorii și exportatorii, transportatorii, etc, pot soluționa problemele ce apar la livrarea, depozitarea, prelucrarea sau comercializarea mărfurilor (alimentare, industrieale, utilaj etc) apelând la CCI a RM.

Determinarea stării de facto a mărfurilor, a ambalajului, corespunderea mărfii cerințelor contractului și standardelor, evaluarea prețurilor pe piață, stabilirea originii – la acestea și alte întrebări vă putem oferi răspuns prin raport de expertiză și evaluare.

Sunteți antreprenor și aveți nevoie de expertiza mărfurilor, vă interesează care ar fi costul unui bun, însă din cauza pandemiei nu știți unde să vă îndreptați?!

Acum, puteți #StaAcasă, iar expertii CCI vin să vă verifice bunurile dvs!

https://expertiza.chamber.md/expertiza-marfurilor/#

Experții CCI din cele 9 filiale din țară sunt echipați corespunzător normelor de combatere a noului virus Covid-19 .

Puteți transmite cerere de expertiză online și să consultați experții noștrii la tel.: 022 23 84 32/ 23 81 41, e-mail: [email protected].

https://expertiza.chamber.md/contacte/

 

Distribuie acest articol: